Març 2014

10
Mar

Primer taller dins del marc del projecte RICHES

La Fundació i2CAT organitza, en col·laboració amb la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), el primer taller dins del marc del projecte RICHES, que tindrà lloc a Barcelona el 13 de maig .

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

12
Mar

i2CAT organitza una sessió a la FIA d’Atenes

i2CAT estarà present a la Future Internet Assemby (FIA) a Atenes, on més de 500 economistes i científics d’Internet europeus, investigadors, industrials, PIMES, usuaris i proveïdors de serveis i continguts debatran sobre noves idees i compartiran punts de vista, amb l'objectiu d´avançar les activitats per redefinir la Internet del Futur.

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

31
Mar

FOKUS Smart City Guide - User Testing Experience

El proper divendres dia 28 de març de 9:00 a 11:20, la Fundació i2CAT durà a terme un experiment amb voluntaris per a testejar el servei web Smart City Guide de FOKUS. Aquest és un servei per apropar l'oferta lúdica i turística que permet a l'usuari rebre recomanacions personalitzades de punts d'interès i esdeveniments de diversos tipus (cultura, oci, gastronomia, esport, etc.), en base a les seves preferències.

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

31
Mar

i2CAT a la FIA d’Atenes

La Future Internet Assembly, que tracta els temes més candents de la Internet del Futur, va reconèixer el workshop de la Fundació i2CAT sobre l’estat actual de l’NFV, organitzat conjuntament amb Telefónica I+D, com la millor sessió de l’esdeveniment.

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →