Maig 2014

02
mai

Nova aplicació “Terrassa Augmentada”

Presentem de la primera App dedicada al patrimoni industrial de Terrassa basada en la tecnologia de la Realitat Augmentada. El proper dimecres 7 de maig es presenta al mNACTEC (Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya) de Terrassa una nova aplicació per a mòbils i tauletes que ofereix un itinerari per la Terrassa industrial i modernista a través de la tecnologia de la Realitat Augmentada.

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

02
mai

i2CAT impulsa la creació de models 3D dels jaciments d’Empúries

Aquesta activitat és fruit de la col·laboració amb el departament d’Expressió Gràfica Arquitectònica de la UPC. L’objectiu de l’activitat és desenvolupar reproduccions 3D dels jaciments per a una aplicació de realitat augmentada sobre el patrimoni. Durant els dies 1, 2, 3 i 4 de maig, responsables l’Àrea Audiovisual d’i2CAT amb la col·laboració d’estudiants i professors de la UPC realitzen una estada de treball al MAC, Museu d’Arqueologia de Catalunya, per tal d’estudiar les conegudes Ruïnes d’Empúries i modelar, a partir de referencies arquitectòniques, els edificis més emblemàtics de l’època grega i romana.

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

08
mai

HIPERMED rep el Premi de Plata en el Cèltic-Plus 2014

El 23 d'abril de 2014, la iniciativa europea de recerca impulsada per la indústria Celtic-Plus va decidir donar el Premi de Plata a l'Excel·lència al Projecte HIPERMED, durant el Celtic-Plus Event 2014 celebrat a Montecarlo (Mònaco), com a conseqüència dels resultats i l'impacte del projecte, en el qual i2CAT va jugar un paper molt destacable (coordinador tècnic).

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

08
mai

Només una setmana per el 1er workshop del projecte RICHES

El taller, que se celebrarà el proper dimarts 13 de maig a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) Campus de Barcelona, servirà per assentar les bases de les àrees d'investigació del Projecte RICHES. Com a resultat, s'establirà un acord inicial de les definicions bàsiques i els marcs conceptuals que delinearan els camps de la investigació i estudi del projecte, centrats en el context del canvi en què el patrimoni cultural europeu es transmet i la seva funció en el desenvolupament econòmic i social a Europa.

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

13
mai

Finalitza el Hackathon CCMA

La primera edició del Hackathon CCMA, dedicat al desenvolupament de projectes interactius, es va celebrar durant 24 hores sense interrupció, els dies 2 i 3 de maig, a l’Arts Santa Mònica de Barcelona. La marató va ser organitzada per l’Àrea de Mitjans Digitals de la CCMA, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya en el marc de les jornades Digital 4C.

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

Pàgines