Juny 2014

04
jun

Demostració internacional al TNC2014

L’última Terena Networking Conference (TNC2014), celebrada a Dubín, va ser l’escenari d’una important col•laboració internacional entre i2CAT conjuntament amb ADVA, HEAnet i Eurotek. A l’esdeveniment es va dur a terme una demostració en directe i a temps real de l'aprovisionament punt-a-punt d'un servei de video sota demanda que era transmès mitjançant un anell ROADM colourless.

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

04
jun

5G PPP i INSTRUMENT PER A PIMES, programes de rellevant interès

Com ja vam anunciar a la passada Netletter, H2020 ja està en marxa. Tot i així, és important emfatitzar algunes de les parts del nou programa H2020.

Els nous programes 5G PPP i PIMES tenen especial rellevància i interès, sobretot per a i2CAT, que estem oberts a establir col•laboracions amb la comunitat empresarial i de recerca. Aquest article serveix com a presentació general d’aquests programes, oferint així la possibilitat de debatre’ls més profundament amb el nostre equip professional. 

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

25
jun

ICUB ha llançat el projecte APPS&CULTURA

La Direcció de Creativitat i Innovació de l’Institut de la Cultura de Barcelona (ICUB) ha llançat el projecte APPS&CULTURA per aliar la cultura de la ciutat amb el talent dels creadors d’aplicacions mòbils, amb la finalitat d’aprofitar tot el potencial que hi ha a l’ecosistema mòbil en benefici del sector creatiu i del conjunt dels ciutadans

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →