Juliol 2014

01
jul

i2CAT, a les jornades sobre TIC i salut celebrades a Girona

La Fundació i2CAT ha tingut un paper molt destacat a les V Jornades TIC i Salut, Innovació en Salut i Benestar, celebrades els passats dies 5 i 6 de juny de 2014 a Girona. Aquestes jornades són un acte de referència a l’Euroregió Pirineus Mediterrània, on es reuneixen els actors més rellevants en TIC i salut dels territoris que integren aquesta regió. 

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

01
jul

i2CAT, una entitat consolidada

Amb 10 anys acabats de complir i un entorn complicat com el d’aquests darrers anys, la Fundació continua amb encert amb la seva tasca de ser un referent en recerca i innovació de l’àmbit de les noves tecnologies d’Internet. Acaba de presentar la memòria del passat exercici, evidenciant la seva focalització en la internacionalització de les seves activitats i en una major orientació a les empreses.

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

02
jul

De la eHealth als sistemes oberts d’assistència mèdica

Durant l'última dècada, Internet s'ha utilitzat com una eina per ajudar als sistemes de salut actuals a ser més eficient i sostenible. Encara estem en l'era de la eHealth. El nou programa Horizon 2020 encara promou una àrea d’eHealth per als propers anys. Si en els programes anteriors l'atenció es va centrar en la tecnologia i les institucions de salut professionals, l'Horizon 2020 comença a parlar ara de la eHealth centrada en el ciutadà.

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

07
jul

i2CAT va executar un altre TNA

i2CAT va executar un altre TNA juntament amb Konic Theatre, HZT Berlín i Fraunhofer IPK. Gràcies al projecte Visionair i les seves accions transnacionals, Barcelona i Berlín s'han interconnectat per executar diversos experiments durant el mes de juny amb l’objectiu de portar les arts performatives a un nivell superior, incloent entorns d'alta immersió en la creació de continguts per a espectacles artístics.

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

14
jul

Comença la segona part de l’IVC – Immersive VideoConferencing

Després de diversos dies de preparació, comença avui la visita de Swing:IT als laboratoris del grup de la UPC-MOVING per a l’execució del projecte IVC (Immersive VideoConferencing).

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

Pàgines