Octubre 2014

01
oct

El Lab, el nou teixit social d’Internet

El passat 5 de setembre, la Xarxa Europea de Living Labs (ENoLL) va anunciar els resultats de la vuitena ona d’adhesions i va donar la benvinguda oficial als nous membres aprovats en la convocatòria de 2014. Aquesta cerimònia de benvinguda va tenir lloc durant les jornades de la conferència anual de Livings Labs organitzada per l’ENoLL, OpenLivingLab Days, que es va celebrar a De Nieuwe Liefde a Amsterdam, Holanda.

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

06
oct

CreatiFI convoca la indústria i el talent creatiu de Barcelona

Primer matchmaking a Barcelona per compartir idees i trobar socis per aconseguir una iniciativa i un equip competitiu per optar a 150.000€ per fer-les possible. Empreses, emprenedors, startups, dissenyadors, publicistes, programadors, productors audiovisuals, productors musicals, arquitectes, editors, experts en gaming i en videojoc, artistes i el sector creatiu en general estan cridats a participar al matchmaking organitzat pel projecte europeu CreatiFI del pròxim 14 d’octubre al Diseny Hub Barcelona. Una sessió per presentar i bastir idees, fer equips i buscar socis per a propostes innovadores que utilitzin les tecnologies de l’Internet del futur.

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

16
oct

QUART FÒRUM DEL TOUR TECNOLÒGIC ASLAN 2014

El proper 30 d'octubre, l'Associació @asLAN celebra a Barcelona el quart Fòrum de la IX Edició del Tour Tecnològic. Una vintena d'empreses associades asLAN participaran oferint la seva visió sobre les diferents opcions tecnològiques perquè grans i petites empreses puguin adequar les seves infraestructures per construir un 'entorn mòbil' i desenvolupar i integrar 'serveis en el núvol'.

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

23
oct

Workshop sobre performances distribuïdes a Barcelona

La seu de l’Institut del Teatre de Barcelona acollirà el workshop Cocreation, distributed performances and alternative content for the big screen els dies 10-11 de Novembre 2014

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

31
oct

3 de novembre: Matchmaking Event Plus. Participa-hi!

Ens plau convidar-te a assistir a la sessió de treball Matchmaking Event Plus (MME+) del projecte europeu Creatifi (www.creatifi.eu) que es celebrarà el proper 3 de novembre, de les 16 a les 19h a la Fabra i Coats de Barcelona, organitzat per la Direcció de Creativitat i Innovació del Institut de Cultura de Barcelona, en col·laboració amb la Fundació i2CAT

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →