Desembre 2014

01
des

i2CAT presenta l’acord amb EPSON per al Centre de Competències MOVERIO

La Fundació i2CAT va presentar oficialment el passat 19 de novembre, al congrés Smart City Expo, l’acord de col·laboració amb EPSON Ibérica per a la posada en marxa del Centre de Competències MOVERIO, les smart glasses de la multinacional. Una presentació que va mostrar la nova tecnologia i les funcionalitats i aplicacions actuals de les ulleres, generant molta expectació entre els nombrosos visitants a l’estand d’i2CAT.

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

09
des

Projecte Visionair: UltraGrid i i2CAT

Com a continuació de la col·laboració en curs, els investigadors de CESNET i Sitola en col·laboració amb investigadors de la Fundació i2CAT estan avaluant la integració dels seus respectius projectes - UltraGrid i liveMediaStreamer. L'esforç d'integració hauria de conduir a la creació de la solució de streaming multi-party utilitzant diverses peces de software. Per donar suport a aquesta acció s'ha comptat amb la col·laboració del projecte Visionair.

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

16
des

i2CAT treballa en la televisió connectada i híbrida

El passat 6 de desembre, la localitat de Gurb (Barcelona) va iniciar les proves pilot del projecte europeu TV-RING, que lidera la Fundació i2CAT. Per al pilot, la Fundació ha comptat amb la participació de TV3 i l’empresa Abertis Telecom.  Les llars participants en aquest projecte van rebre un aparell de televisió d’última generació que els permetrà accedir als serveis i continguts creats per TV3 especialment per a aquesta prova i que hauran de valorar.

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

19
des

Quin país volem per al 2015?

El passat mes de novembre 2014 i dins l’Smart City Expo, Jordi Puigneró, director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació i President d’i2CAT, va poder presentar en públic per primera vegada i després de molts anys un estratègia digital per a Catalunya. S’anomena SmartCAT.

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

Pàgines