Gener 2015

12
gen

FI-Content user trials experience

La Fundació i2Cat i BCNLab porten l’experimentació amb noves tecnologies al carrer. Els dies 16 i 23 de gener les dues entitats han organitzat FI-Content user trials experience, dos ‘assajos clínics’ per poder conèixer els punts forts i els punts dèbils de dues aplicacions mòbils que superaran la fase de prova amb l’ajut de la ciutadania.

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

20
gen

EPSON i i2CAT creen un centre de referència d'aplicacions professionals per smartglasses

L'acord ha estat signat per Ernest Quingles, president i managing director d'Epson Ibèrica, i Jordi Puigneró, president d'i2CAT i director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya. La col·laboració neix amb l'objectiu de crear un marc comú de recerca en una àrea de gran potencial de creixement en àmbits tan diversos com eHealth i dependència, smart cities i smart regions, Internet industrial, o creativitat i cultura.

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

20
gen

"TV Connectada : la televisió del futur ", les últimes tendències del sector s'analitzaran en ITAINNOVA

L'Institut Tecnològic d'Aragó (ITAINNOVA) acull avui 20 de gener la Jornada "TV Connectada: la televisó del futur", amb les últimes tendències del sector. A través de ponències i xerrades realitzades per experts, els assistents tindran ocasió de conèixer com la Televisió Connectada, i especialment la Televisió híbrida, es troben en un moment d'auge i serà decisiu per a la seva consolidació a nivell mundial. Nous dispositius més sofisticats, com els "Smart TVs" i els "Connected devices", complementats amb tecnologies i infraestructures de nova generació, amplien la diversitat de serveis a oferir als consumidors, així com també la qualitat dels continguts, amb l'ús de la plataforma HbbTV, en el cas de la televisió híbrida, que és un clar exemple. En aquest cas, es pot dir que la majoria de països europeus l'ha adoptat com a estàndard oficial i es posiciona ja com a referent mundial per al desenvolupament d'aplicacions. Espanya, juntament amb Alemanya i França són els països europeus que lideren el desenvolupament de serveis connectats i interactius, però no només a nivell comercial sinó també a nivell de recerca i innovació.

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →