Febrer 2015

05
febr

i2CAT presenta al Citilab Cornellà el nou Centre de Competència Moverio

i2CAT presenta al Citilab Cornellà el nou Centre de Competència de les smart glasses Moverio d’Epson. La Fundació i2CAT va presentar el passat 22 de gener el nou Centre de Competència Moverio, dins la jornada sobre realitat augmentada que va tenir lloc al Citilab Cornellà, Augmented Reality & Industry. La presentació va posar en coneixement dels assistents aquest nou centre creat per i2CAT i Epson i que pretén convertir Catalunya en referent a nivell europeu en l’àmbit de les aplicacions de caire professional per a ulleres intel·ligents.

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

05
febr

Industry 4.0, una estratègia per Europa?

El passat 26 d’octubre el Wall Street Journal publicava un article titulat: “Germany Bets on ‘Smart Factories’ to Keep Its Manufacturing Edge” . En ell descrivia la factoria de Siemens en Amberg, prop de Munich, com un exemple de la nova estratègia Industry 4.0 que el govern alemany i un conjunt de grans empreses està impulsant per fer realitat el que anomenen la 4ª revolució industrial.
Aquesta estratègia ha estat redactada per un Grup de Treball presidit pel Herr Dr. Siegfried Dais, doctor en física pel Max Planck i alt directiu de la multinacional Robert Bosch amb seu a Baden Württemberg. Es va presentar al 2013 a la Fira de Hannover
http://www.plattform-i40.de i és la peça central dins la nova estratègia high tech alemanya.

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

25
febr

i2CAT, proveïdor tecnològic en el projecte WIDER AtlantisCare

La Fundació i2CAT, com a centre de coneixement especialista en portar les noves tecnologies a les diferents àrees d’aplicació de la societat, participa com a proveïdor tecnològic en el projecte WIDER AtlantisCare.

L’objectiu del projecte AtlantisCare és proveir amb un sistema mòbil de suport a persones dependents i al seu entorn. El sistema permet  fer una traçabilitat de l’activitat de la persona depenent, oferint una sèrie de funcionalitats orientades a millorar l’autonomia d’aquesta.  

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

25
febr

Oportunitats de finançament i taller formatiu en tecnologies de media i continguts

FIWARE “Media & Content” open day 

La jornada serà el 6 de març i acollirà presentacions sobre oportunitats de finançament, demostracions i un taller formatiu sobre les tecnologies FIcontent i FIWARE 

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

26
febr

Apps per a smart glasses i transmissió de dades a través de la llum, novetats d’i2CAT al MWC

La Fundació i2CAT serà present un any més al Mobile World Congress, que tindrà lloc del 2 al 5 de març de 2015 a Fira Gran Via de Barcelona. Enguany la Fundació presentarà els seus avenços en mobilitat, concretament en l’àrea de les aplicacions d’àmbit industrial per a smart glasses, de les aplicacions per a smart cities i de la transmissió de dades a un mòbil a través de la llum.

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →