Abril 2015

09
abr

ULTRAORBISM a distributed event

Ultraorbism és un projecte dirigit per Marcel·lí Antúnez Roca, basat en Històries Verídiques de Llucià de Samòsata. S'inscriu en el projecte europeu SPECIFI i en l'àmbit de recerca del projecte RICHES finançat per la Comissió Europea, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Fundació i2CAT, amb la intervenció simultània i en directe d'actors i públic de la Universitat de Falmouth, Cornualla (Gran Bretanya) i d'Arts Santa Mònica, Barcelona (Catalunya).

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

14
abr

La performance distribuïda Ultraorbism se celebra amb èxit d’assistència i experimentació

El passat 9 d’abril, enginyers de telecomunicacions de la Unitat Audiovisual d’i2CAT i creatius dins de les arts escèniques de renom internacional com és Marcel·lí Antúnez i un grup d’actors i ballarins de la Universitat de Falmouth, van presentar la seva última creació, una performance interactiva i distribuïda entre dos escenaris remots, l’Arts Santa Mònica de Barcelona i un estudi dins del campus de la Universitat al Regne Unit. Aquesta acció trans-nacional, que ha despertat gran expectació, ha estat realitzada dins del marc del projecte Europeu SPECIFI i organitzada per la Direcció General de Creació i Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya i la Fundació i2CAT.

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

28
abr

Resultats d’i2CAT al Mobile World Congress

La Fundació i2CAT va estar present un any més al Mobile World Congres, celebrat el passat mes de març a Barcelona, escenari idoni per donar a conèixer l’entitat, presentar les novetats i fer networking. Aquest any, el balanç de la participació de la Fundació ha estat especialment positiu, no només per l’èxit en les demostracions de novetats concretes que presentava i2CAT, sinó també per acords aconseguits arrel de les visites.

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

28
abr

Èxit d’i2CAT a la convocatòria europea H2020

La Comissió Europea ha fet públic recentment el conjunt de projectes aprovats que rebran fons comunitaris per a la seva execució, dins la temàtica de la nova generació de xarxes mòbils (5G), un dels temes considerats estratègics per a Europa. Del total de 83 projectes presentats per a aquesta convocatòria, només s’han aprovat 16.

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

30
abr

Smart Regions i Mega-Regions: Una perspectiva global

El passat 15 d’abril, el Govern de la Generalitat va presentar per primer vegada una estratègia digital clara a Brussel·les. Amb la participació de l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació i2cat, el Sr. Jordi Puigneró va explicar per què Catalunya vol situar-se al capdavant de la nova generació de tecnologies intel·ligents a nivell regional.

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →