Juny 2015

05
jun

TRESCIMO Workshop

TRESCIMO Workshop on alternative ways to collect information for Smart Cities. One common feature of Smart Cities is its ability to collect information from the city, like for example the fullness level of a trash container or the density of traffic on roads. Commonly this is done with a sensor that measures a physical magnitude which is related to the phenomena we want to know. This approach requires deploying the sensor, powering it somehow and connecting it to the network in order to collect the data. The TRESCIMO workshop will offer alternative approaches to obtain data about the city either avoiding the deployment of sensors or of the network used to collect the data. The TRESCIMO workshop will present several initiatives that implement the concept of infrastructureless Smart City.

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

05
jun

TV-RING oferirà multi-screen durant la final de Champions

TV-RING, projecte que lidera i2CAT, oferirà en exclusiva pels participants al pilot de la localitat de Gurb l'opció de veure el partit en multi-pantalla. A més a més, l'aplicació HbbTV s'ha millorat per tal de poder controlar els continguts mitjançant una tauleta.

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

25
jun

Les xarxes acadèmiques porten l’art a la celebració del 25è aniversari d’ACOnet

Coincidint amb el 25è aniversari de la xarxa acadèmica i de recerca austríaca, ACOnet, el 25è aniversari d'internet a Àustria i el 650 aniversari de la Universitat de Viena, dijous 25 de juny a les 8 del vespre es representarà l’espectacle audiovisual distribuït i interactiu “Near in the Distance 2", que unirà diverses ciutats a través de les xarxes acadèmiques.

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

30
jun

Nou sistema de videoconferència per als CAP de Barcelona

Barcelona prova un sistema de videoconferència digital que posa en contacte el metge del CAP amb el pacient amb dificultats de mobilitat

Busca facilitar el seguiment mèdic de persones que tenen problemes per a desplaçar-se al CAP 
Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

30
jun

i2CAT presenta diversos projectes de recerca d’Internet del Futur i 5G a l’EUCNC de París

La Fundació i2CAT tindrà una forta presència a la conferència europea EUCNC sobre xarxes i comunicacions que es celebrarà a París del 29 de juny al 2 de juliol i que enguany es centrarà en l’àmbit del 5G, tema en el qual i2CAT s’està posicionant com a entitat de referència a través de la participació a diversos projectes de recerca a nivell europeu.

Facebook Twitter Linked In More...
Llegeix més →

Pàgines