3 de novembre: Matchmaking Event Plus. Participa-hi!

Ens plau convidar-te a assistir a la sessió de treball Matchmaking Event Plus (MME+) del projecte europeu Creatifi (www.creatifi.eu) que es celebrarà el proper 3 de novembre, de les 16 a les 19h a la Fabra i Coats de Barcelona, organitzat per la Direcció de Creativitat i Innovació del Institut de Cultura de Barcelona, en col·laboració amb la Fundació i2CAT

Com a professional del desenvolupament tecnològic, et donem la oportunitat de conèixer gent amb idees dins la indústria creativa i, potencialment, fer equip amb ells si trobeu possibilitats de col·laboració.

El responsables de les idees que es presentaran tenen interès en presentar-les a la Open Call 1 del projecte Creatifi, i opten a aconseguir 50.000€ a fons perdut per a desenvolupar-ne un prototip.

La sessió de treball serà en grups de 20 persones i, un cop presentades les idees, de manera dinàmica i àgil el facilitador de cada grup que proporcionarem ajudarà a què puguis proporcionar el teu punt de vista tecnològic amb l’opció posterior de networking per consolidar la relació professional.

Prèviament es farà una presentació de Creatifi: una acceleradora del programa FiWare per incorporar l’ús de les Future Internet Technologies en el sector de la Indústria Creativa.

Així doncs:

Matchmaking Event Plus

  • Dia: 3/11/2014
  • Hora: 16h a 19h
  • Lloc: Fabra i Coats. Fàbrica de Creació de Barcelona. Carrer de Sant Adrià, 20, 08030-Barcelona (Mapa: https://goo.gl/maps/uykla)


- Agenda:

16.00h – 16.20h Registre i Benvinguda
16.20h – 16.40h Punts Clau per un bon formulari CreatiFI
16:40h – 16.50h Presentació de la sessió
16.50h – 18.30h Sessió de Treball Matchmaking Event Plus
18.30h – 19.00h Conclusions

Confirma el teu registre al Matchmaking Event Plus aquí: LINK

T’hi esperem,

Barcelona CreatiFI HUB

Facebook Twitter Twitter More...