Beques per a realitat augmentada i video mapping

Beques de 6.250 euros per al desenvolupament d’aplicacions de realitat augmentada i video mapping

.

En línia amb el seminari pràctic que s’impartirà del 3 al 7 de febrer sobre la creació d’aplicacions de realitat augmentada enfocades al turisme i al patrimoni cultural en el marc del projecte I AM, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya dóna més impuls a la creació d’aplicacions destinant més de 25.000 euros a beques per desenvolupadors.

En el marc del projecte I AM-International Augmented Med orientat al foment del turisme cultural a la Mediterrània, s’ha publicat una convocatòria de beques per a PIMES, desenvolupadors, creatius i estudiants interessats en desenvolupar projectes d’aplicacions de realitat augmentada (RA) o video mapping. Les beques s’estructuren en les següents modalitats:

a) Projectes d’aplicacions de realitat augmentada per a dispositius mòbils d’elements del patrimoni cultural de la ciutat de Girona. (2 beques de 6.250 euros)
b) Projectes de vídeo mapping, a projectar sobre l’edifici de la Casa Pastors (Palau de Justícia) de la ciutat de Girona. (2 beques de 6.250 euros)
c) Suport al seguiment i la col·laboració en el desenvolupament del projecte europeu I AM. (1 beca de 1.200 euros mensuals fins a 10 mesos)

L’objectiu d’aquestes ajudes és complementar les activitats que es realitzaran durant el transcurs del seminari pràctic (3 al 7 de febrer, Barcelona), on precisament s’explicaran les claus per al desenvolupament d’aplicacions de RA dins del sector. Així es pretén fomentar l’ús d’aquestes tecnologies i demostrar els potencials beneficis que ofereixen per a la indústria del turisme i el sector cultural.

El període de sol·licitud finalitza el 17 de febrer de 2014. Tots els interessats poden obtenir més informació sobre les condicions i passos a seguir per participar clicant el següent enllaç.

Facebook Twitter Twitter More...