Conferència Telefonica I+D EETAC

El proper dimarts dia 19 de novembre a les 11:30 a 13:00, la UPC - EETAC ha organitzat una ponència amb Núria Oliver, Directora Científica a Telefónica I+D de Barcelona per impartir la xerrada “La revolución del móvil: pequeños dispositivos con gran impacto”.

La Dra. Oliver va estudiar Enginyeria de Telecomunicació i Informàtica a  l’ETSIT de la Universidad Politécnica de Madrid (UPM) i va realitzar el  doctorat al prestigiós Massachusetts Institute of Technology (MIT), Cambridge, MA. Del 2000 al 2007, va ser investigadora a Microsoft a Redmond, WA. El 2007 retornà a Espanya per crear i dirigir l’Equip Científic Multimèdia a Telefónica a Barcelona. Des del 2009, també és Directora Científica I+D.

Aquest acte s'emmarca dins la 18a Setmana de la Ciència que rep el suport de l’Ajuntament de Castelldefels i està adreçat principalment a escoles de secundaria. L’objectiu d’aquesta activitat és la d’acostar la universitat a les aules dels centres de secundària i difondre  la ciència i la tecnologia més  actual entre el jovent. Aquells que vulguin assistir virtualment, podran seguir l’event per internet a través del següent link.

La Fundació i2CAT i Iglor participen en la realització d’aquesta activitat, conjuntament amb la UPC.

Facebook Twitter Twitter More...