CreatiFI convoca la indústria i el talent creatiu de Barcelona

CreatiFI convoca la indústria i el talent creatiu de Barcelona per fer realitat propostes amb l’Internet del futur

Primer matchmaking a Barcelona per compartir idees i trobar socis per aconseguir una iniciativa i un equip competitiu per optar a 150.000€ per fer-les possible

Empreses, emprenedors, startups, dissenyadors, publicistes, programadors, productors audiovisuals, productors musicals, arquitectes, editors, experts en gaming i en videojoc, artistes i el sector creatiu en general estan cridats a participar al matchmaking organitzat pel projecte europeu CreatiFI del pròxim 14 d’octubre al Diseny Hub Barcelona. Una sessió per presentar i bastir idees, fer equips i buscar socis per a propostes innovadores que utilitzin les tecnologies de l’Internet del futur.

CreatiFI té quatre hubs repartits arreu d’Europa (Barcelona, Trento, Hèlsinki i Brussel·les). Barcelona, mitjançant la Direcció de Creativitat i Innovació de l’ICUB i en col·laboració amb la Fundació i2CAT, participa a CreatiFI, projecte europeu en què hi ha un fons de 4,8 milions d’euros a repartir entre els quatre hubs i les propostes de les indústries creatives que utilitzin la tecnologia més avançada que ja està al seu abast a FI-WARE. Un finançament al qual s’accedirà per etapes i en funció de la qualitat i la solvència de les iniciatives que hi accedeixin.

La primera fase posa sobre la taula 50.000€ i un conjunt de serveis de suport per a les 60 iniciatives més interessants, que podran optar, a la segona fase, a 100.000€ addicionals. Per facilitar la participació a CreatiFI, consolidar idees i trobar nous socis s’han organitzat dues sessions presencials a Barcelona. La primera, el pròxim dimarts 14 d’octubre a partir de les 16h al Disseny Hub Barcelona, servirà per presentar els detalls del projecte, la tecnologia i s’organitzarà una sessió de matchmaking.

L’accés de la primera sessió barcelonina de CreatiFI és lliure i oberta a tothom, només cal registrar-se aquí

Facebook Twitter Twitter More...