FOKUS Smart City Guide - User Testing Experience

FOKUS Smart City Guide - User Testing Experience

El proper divendres dia 28 de març de 9:00 a 11:20, la Fundació i2CAT durà a terme un experiment amb voluntaris per a testejar el servei web Smart City Guide de FOKUS. Aquest és un servei per apropar l'oferta lúdica i turística que permet a l'usuari rebre recomanacions personalitzades de punts d'interès i esdeveniments de diversos tipus (cultura, oci, gastronomia, esport, etc.), en base a les seves preferències.

L'experiment consisteix en una sessió de dues hores de duració, en la que el participant testejarà el servei en contextos reals i a continuació proporcionarà la seva opinió sobre aquest servei, a través d’un breu qüestionari (en anglès) i d’una sessió presencial (en català) on es plantejaran diverses preguntes sobre la seva experiència com a usuaris.

Per a poder accedir a la web i participar en el testeig del servei, és imprescindible que els voluntaris vinguin amb un telèfon mòbil o tablet que disposi de connexió a Internet (3G+ o superior).

La participació en la sessió està limitada als 20 primers registrats. Els participants rebran un correu de confirmació d'assistència a través de la direcció [email protected].

Els voluntaris que completin l'experiment rebran una compensació de 20€ en forma de tiquet regal per la seva valuosa participació en l'estudi.

La Fundació i2CAT realitza aquesta acció en el marc del Projecte FI-Content2 (Future media Internet for large scale CONTENT experimentation 2), en col·laboració amb FOKUS i BarcelonaLab.

FI-Content 2 és un projecte europeu finançat pel Future Internet PPP. L’objectiu del projecte és desenvolupar i experimentar amb plataformes obertes en tres àrees: Social Connected TV, Smart City Services i Pervasive games.

Facebook Twitter Twitter More...