i2CAT celebra el seu 10è aniversari

El proper dijous 6 de novembre tindrà lloc al Palau de la Generalitat de Catalunya l’acte de celebració dels 10 anys de la Fundació i2CAT, un esdeveniment que comptarà amb la presència de nombrosos protagonistes de la història de la Fundació i de personalitats de renom internacional relacionades amb l’R+D en Internet.

Presidit per l’Hble. Sr. Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació, l’acte comptarà amb la participació del Sr. Antoni Castellà, secretari de Recerca i Universitats, i Jordi Albinyà, ex secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació i primer president del patronat d’i2CAT, que parlaran de la trajectòria de la Fundació des dels seus orígens; i amb el Sr. Jordi Puigneró, director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació i actual president del patronat, i el Sr. Fernando Orejas, vicerector de la UPC, per aportar les perspectives de futur de l’entitat i d’Internet a Catalunya en general.

Algunes de les personalitats més importants en l’àmbit de l’R+D en Internet a nivell mundial també han volgut fer acte de presència en aquesta celebració, per felicitar a l’entitat i explicar la seva visió de cap on ha d’anar Internet. Mitjançant diferents projeccions de vídeo, podrem gaudir de la presència de Vint Cerf, vicepresident de Google; Ken Morse, ex director del Centre d’Emprenedoria del MIT; i Mario Campolargo, director “Net Futures” DG CONNECT de la Comissió Europea.

Facebook Twitter Twitter More...