i2CAT organitza una sessió a la FIA d’Atenes

I2CAT estarà present a la Future Internet Assemby (FIA) a Atenes, on més de 500 economistes i científics d’Internet europeus, investigadors, industrials, PIMES, usuaris i proveïdors de serveis i continguts debatran sobre noves idees i compartiran punts de vista, amb l'objectiu d´avançar les activitats per redefinir la Internet del Futur.

FIA Atenes 2014 és la 11ena edició de l’Assemblea d’Internet del Futur, la qual és una col·laboració de més de 150 projectes, que tenen com objectiu enfortir les activitats europees sobre Internet del Futur per mantenir la competitivitat europea en el mercat global. Les àrees temàtiques aquest any giren entorn a la formulació del nou panorama tecnològic d’Internet basat en la integració i virtualització de xarxa amb cloud, així com en software, serveis i tecnologies, que fan possible la innovació d’aplicacions.

I2cat participarà a la FIA; membres del DANA estan organitzant una sessió, que sota el nom de NFV: from hype towards actual implementation and Deployment analitzarà la tendència NFV i com el mercat de telecomunicacions s’està movent cap a solucions de virtualització. L’objectiu principal de la sessió és oferir una visió de l’estat actual de NFV i identificar i discutir quins són els moviments més importants que s’han de donar cap a l’adopció de solucions que compleixin amb NFV dins dels entorns de producció, en consonància amb SDN.

Trobareu més informació a:

http://fi-athens.eu/program/sessions/nfv-hype-towards-actual-implementation-and-deployment

Facebook Twitter Twitter More...