QUART FÒRUM DEL TOUR TECNOLÒGIC ASLAN 2014

BARCELONA ACOLLIRÀ EL QUART FÒRUM DEL TOUR TECNOLÒGIC ASLAN 2014 CENTRAT EN "MOBILITAT I CLOUD DOS TENDÈNCIES IMPARABLES" 

  • El proper 30 d'octubre, l'Associació @asLAN celebra a Barcelona el quart Fòrum de la IX Edició del Tour Tecnològic. 
  • Una vintena d'empreses associades asLAN participaran oferint la seva visió sobre les diferents opcions tecnològiques perquè grans i petites empreses puguin adequar les seves infraestructures per construir un 'entorn mòbil' i desenvolupar i integrar 'serveis en el núvol'. 

L'Associació @asLAN celebra una nova edició del Tour Tecnològic el proper 30 d'octubre a Barcelona. Aquesta iniciativa, que forma part del Pla d'Activitats de l'Associació @asLAN per 2014 dirigit a la promoció i difusió de noves tecnologies per avançar cap a una 'societat connectada 'ja compta amb el suport a nivell nacional del Col•legi Oficial d'Enginyers de Telecomunicació així com destacats proveïdors del sector com Huawei, Extreme Networks, EMC, F5 Networks, Dell-Intel, Meru Networks, RedHat, Schneider Electric, Esprinet, Allot Communications, Alcatel-Lucent, Colt Technologies, Exclusive Networks i VMWare. Aquest any a nivell local, compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya. I amb Feceminte i i2CAT com a entitats col·laboradores. 

La Fundació i2CAT realitzarà una ponència a les 9.25h a la sala CLOUD sobre la "Automatització de la gestió de xarxes sota els paradigmes de SDN i NFV". S'hi presentaran els canvis que aquests paradigmes novells implicaran sobre la gestió de xarxes i com afavoriran l'entrada de noves empreses, incloses petites i mitjanes empreses, en un sector tradicionalment exclusiu per a les operadores. 

L'esdeveniment està dirigit a Responsables de Tecnologia i Innovació en grans i petites organitzacions i Enginyeries, i en ell es desenvoluparà un extens programa, amb conferències sobre BYOD, banda ampla sense fils (WiFi, WiMax, LTE), xarxes definides per programari (SDN), virtualització d'escriptoris (VDI), mobilitat, comunicacions unificades, centres de dades, etc 

Aquest any s'ha posat en marxa la iniciativa CxO TIC, que tindrà lloc a les ciutats de celebració del Tour. Es tracta d'un projecte de l'Associació @asLAN que té com a principal objectiu divulgar les experiències de directius (CEO, CIOs, CMOs, ...) que ajuden a les seves organitzacions a ser més intel•ligents i competitives amb l'ús de noves tecnologies, aprofitant el potencial de la convergència de persones, coses, processos i dades sobre la xarxa. Al Col•loqui/Dinar del Fòrum Barcelona intervindran entre d'altres, directius de Miguel Torres, SA. 

Jesús Pampyn, President de l'Associació @asLAN espera superar les xifres de participació de l'edició anterior considerant que "Adequar les infraestructures tecnològiques per construir un 'entorn mòbil' i ser capaços de desenvolupar i integrar serveis en núvols híbrides són assumptes prioritaris a l'Agenda dels responsables d'innovació tecnològica de qualsevol empresa que vulgui destacar en aquest nou escenari, més global i competitiu".

El Fòrum Tecnològic Barcelona, se celebrarà a l'Hotel Majestic i comptarà en l'acte d'inauguració amb el Sr. Jordi Puigneró i Ferrer - Director General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya. 

Aquí teniu una invitació gratuïta per registrar-vos al Fòrum Tecnològic.

Facebook Twitter Twitter More...