TV-RING col·labora amb el Hackathon CCMA

TV-RING col·labora amb el Hackathon CCMA

El projecte TV-RING, coordinat per i2CAT i que compta amb la participació de TVC i Abertis Telecom, col·labora amb el primer Hackathon CCMA, que es durà a terme els dies2 i 3 de maig de 2014. Aquesta serà una jornada de 24 hores sense interrupció dedicades al desenvolupament de projectes interactius per a la Televisió Connectada.

El Hackathon CCMA proposa el repte de crear projectes capaços de vincular dispositius mòbils amb la TV connectada. L’organització posarà a disposició dels participants diversos recursos com ara eines, APIs o bases de dades per ajudar a desenvolupar el servei proposat. Els projectes exploraran les possibilitats que ofereix la televisió interactiva i multi-panatalla durant 24 intenses hores. Els serveis que es desenvoluparan són de temàtica oberta, amb un únic requisit: la pantalla del televisor ha d’estar vinculada d’alguna manera amb un dispositiu mòbil (telèfon o tauleta).

El projecte guanyador s’emportarà 1.500€ en metàl·lic, acreditacions per al festival Sónar 2014 i acreditacions per al 4YFN de 2015. També hi haurà premis per a categories especials oferts per Samsung y Abertis Telecom: Millor projecte basat en l’entorn Smart TV, un televisor Smart TV; Millor projecte basat en l’entorn HbbTV, un set-top-box HD HbbTV per a cada membre de l’equip. Així mateix, en el cas d'aplicacions HbbTV, s’oferirà als guanyadors la oportunitat de testejar les seves aplicacions amb usuaris reals en el marc del pilot del projecte TV-RING (http://www.tvring.eu).

La competició és oberta a tothom i cal inscriure’s en equips de 2 a 5 persones.

La data límit per inscriure’s és el proper dia 13 d’abril de 2014.

Per a més informació podeu consultar la web de l’acte:

http://www.digital4c.cat/hackathonccma/

 

Facebook Twitter Twitter More...