Workshop sobre performances distribuïdes a Barcelona

La seu de l’Institut del Teatre de Barcelona acollirà el workshop Cocreation, distributed performances and alternative content for the big screen els dies 10-11 de Novembre 2014

Aquest workshop, co-organitzat per la Fundació i2CAT, la Generalitat de Catalunya i l’Institut del Teatre, examinarà com la progressiva adopció d’entorns tecnològics en les arts performatives i l’ampliació de l’ample de banda han fet emergir noves formes d’expressió creativa i espais per a l’experimentació, així com nous sectors de mercat per a pantalles de cinema i espais culturals, amb la distribució de continguts en alta definició. 

Durant dos dies, representants, experts i creatius internacionals i locals posaran en comú i presentaran les eines tecnològiques utilitzades i les seves experiències fent prospectiva de l’evolució dels entorns creatius distribuïts i del broadcasting cultural. El programa s’ha elaborat pensant en els artistes i tècnics de les arts escèniques interessats en la co-creació. Representants de de diferents institucions culturals i acadèmiques d’Europa (Anglaterra, Italià, Holanda i Catalunya entre d’altres) es reuniran per compartir experiències, establir sinèrgies i col·laboracions futures. D’entre els ponents que participaran al workshop cal destacar Robert Delamere, cofundador i director creatiu de Digital Theatre, Andy Lavender de la Universitat de Surrey, l’artista i performer Marcel·lí Antúnez i Sarah Whatley, professora de dansa i directora del Centre for Dance Research (C-DaRE) a la Universitat de Coventry en representació del projecte Europeu RICHES.  

Per consultar el programa aquí 

La inscripció és gratuïta i les places són limitades. Pots fer la teva inscripció aquí.

Aquest workshop s’organitza dins del marc del projecte europeu SPECIFI que promou la creació d’una Anella Creativa Europea de Ciutats i Regions intel·ligents i amb la participació dels projectes també europeus VisionairRICHES i eIeC. SPECIFI. ha estat finançat dins del programa CIP de la UE, per a la competitivitat i la innovació, que pretén promoure l’ús de les infraestructures de la Internet del Futur per a la promoció de la cultura i la creativitat a les Smart Cities, amb l’objectiu final de posar en valor el patrimoni cultural i creatiu que emana de les ciutats europees.

Organitzat per:

Finançat per:

Amb la participació de:

Amb el suport de:

Aquest projecte està parcialment finançat sota el marc  ICT PSP com a part del programa CIP de la Comunitat Europea.

Facebook Twitter Twitter More...