AAPD

Application and Analytics Platform Demonstration

Informacio

Descripció

El projecte AAPD és un seguiment del projecte RAISME, que va finalitzar amb èxit a l'agost de 2012. RAISME tenia l’objectiu de proporcionar una plataforma configurable per al ràpid desenvolupament d'aplicacions de software, amb interfícies interactives avançades i integrades i amb serveis de visualització.

L'objectiu principal del AAPD és comercialitzar el lideratge innovador que RAISME va generar. El domini de Gestió de Riscos s'utilitza per personalitzar les capacitats de la plataforma en un paquet concret de serveis per a primers clients.

La plataforma de demostració AAPD s'encarregarà de gestionar grans i diversos conjunts de dades (Big Data), utilitzats en anàlisi de riscos i assegurances. El projecte es centra en l'aprenentatge sobre els clients, validant les seves necessitats i aconseguir entendre’ls a través d'experiments acuradament controlats i mitjançant l'anàlisi dels resultats.

Innovació

El projecte AAPD és fonamentalment un projecte d'enginyeria de software amb un fort enfocament en la demostració de producte i posada a punt. El projecte involucra als usuaris del producte en el consorci per tal de garantir un ajust perfecte dels requisits entre la plataforma AAPD millorada i el producte finalment ofert al client. Per aquesta raó, l'enginyeria de requeriments, les proves, la millora interactiva i la validació dels usuaris són punts fonamentals del pla de treball del projecte.

Entitats
Àrea: 
Duració: 
07/2013 a 12/2014
Finançament: 
EU FP7
Pressupost: 
1,344,660 €
Coordinador: