Presentació del Creative Ring Challenge dins el MWC 2016

El passat dia 25 de febrer, la Fundació i2CAT i iCub van presentar la 3a Open Call del projecte CreatiFi.

CreatiFi obre convocatòria per tal de desenvolupar projectes artístics (circ, dansa, performance, arts visuals, ...)  amb una component tecnològica o multimèdia, que connectin múltiples escenaris simultàniament  i emprin tecnologia FIWARE. Els guanyadors de la convocatòria presentaran l’espectacle dins la programació de La Mercè.

 CreatiFi és un projecte finançat pre la Comissió Europea on hi participa l'Ajuntament de Barcelona, que busca introduir les tecnologies FI-WARE entre els profesionals de la industria creativa, les arts performatives i el sector TIC.

 CreatiFI posa en marxa ara el Creative Ring Challenge (CRC), una excel·lent oportunitat perquè artistes, creadors multimèdia i professionals de les TIC que vulguin desenvolupar un projecte artístic  per a la Mercè 2016.

 Fins al 28 de març, es podran presentar projectes artístics amb una component  multimèdia que connectin múltiples escenaris simultàniamentque tinguin per objectiu millorar l’experiència dels ciutadans dels diferents festivals urbans de manera que apropin la festa als ciutadans i a la ciutat. Els projectes haurans d'estar desenvolupats emprant  tecnologia FIWARE. D’entre tots els projectes, es triaran 5 finalistes que rebran 25.000 euros cadascun. D’aquests, durant el proper mes de juny es triaran fins a un màxim de 2 projectes guanyadors, que com a premi rebran 25.000 euros més i que podran presentar el seu projecte artístic i tecnològic durant les festes de La Mercè 2016.

 

Voleu desenvolupar un projecte artístic i multimèdia i fer-lo realitat a La Mercè?

 

El 7 de març a les 17.00 h hi haurà una sessió informativa i de networking a l’Auditori UPF (Edifici Tànger, carrer Roc Boronat, 138).  S’explicarà el repte i què s’espera dels projectes tant a nivell tècnic com artístic.

 

Preguem envieu mail de confirmació de la vosta assistència a: [email protected]

 

Més info a http://www.creatifi.eu/barcelona-connected-and-participatory-arts/

 

 

Facebook Twitter Twitter More...