Noves oportunitats de futur

Smart Citizens i les ciutats com a “col·laboratories”.

Les ciutats volen convertir-se en els nous actors de l'evolució d'Internet i estan adoptant polítiques d'innovació decidides i coordinades. El seu model pot ser la Quàdruple Hèlix, on la seva força principal són els seus propis ciutadans innovadors, que juntament amb la resta d'actors dels sistema recerca i desenvolupament, estan creant aquesta nova Internet, que pot ser la palanca de canvi més potent que tenim per sortir de la crisi. Aquesta fusió d'Internet amb les ciutats i els ciutadans pot oferir a Catalunya noves oportunitats de futur, i esdevenir així un model de ciutat intel•ligent amb usuaris intel•ligents.

Llegir més >>

   

Acord amb l’Hospital Sant Joan de Déu

L’Àrea d’eSalut i eDependència d’i2CAT acaba de signar un acord amb Sant Joan de Déu per potenciar el Portal del Pacient, una iniciativa d’atenció als pacients més enllà dels límits físics de l’hospital, així com d’intercanvi de coneixement entre professionals.

Llegir més >>

 

Pavelló App Planet – Hall 8.1 Stand K48.

La Fundació i2CAT presentarà a la fira mundial de mòbils de Barcelona, entre d’altres projectes, una demo per a la monitorització de vehicles i una per a la localització a interiors basat en la tecnologia VLC (Visible Light Communications).

Llegir més >>

     
   
     
 

lavanguardia.com
Crean un sistema para saber qué hacen los pacientes con depresión en su casa.

324.cat
Creen un psicòleg virtual per als casos de depressió major.

 
     
     
 
Agenda. Properes activitats
.