Industry 4.0, una estratègia per Europa?

La 4ª revolució industrial

El passat 26 d’octubre el Wall Street Journal publicava un article titulat: “Germany Bets on ‘Smart Factories’ to Keep Its Manufacturing Edge”[i]. En ell descrivia la factoria de Siemens  en Amberg, prop de Munich, com un exemple de la nova estratègia Industry 4.0 que el govern alemany i un conjunt de grans empreses està impulsant per fer realitat el que anomenen la 4ª revolució industrial.

Aquesta estratègia ha estat redactada per un Grup de Treball presidit pel Herr Dr. Siegfried Dais, doctor  en física pel Max Planck i alt directiu de la multinacional Robert Bosch amb seu a Baden Württemberg. Es va presentar al 2013 a la Fira de Hannover i és la peça central dins la nova estratègia high tech alemanya.

Read more >>

   

i2CAT presenta al Citilab Cornellà el nou Centre de Competència Moverio

La Fundació ha presentat davant de més de 40 professionals de l’àmbit de la realitat augmentada aquest nou centre creat conjuntament amb Epson per al desenvolupament d’aplicacions d’àmbit industrial per a les Moverio, les smart glasses de la multinacional.

Llegir més >>

 

Apps per a smart glasses i transmissió de dades a través de la llum

Enguany la Fundació presentarà els seus avenços en mobilitat, concretament en l’àrea de les aplicacions d’àmbit industrial per a smart glasses, de les aplicacions per a smart cities i de la transmissió de dades a un mòbil a través de la llum.

Llegir més >>

     
   
     
 

RedesTelecom.es
La innovació oberta arriba a les xarxes

Cadena Ser
Entrevista Marc Aguilar – Cadena Ser

La Vanguardia
El Economista
Finanzas.com
Centre de Competències Moverio

El Punt Avui
L'Econòmic
Internet ha penetrat en el cine i en la música, però no en la indústria

Diari Ara
Catalunya vol ser un laboratori tecnològic

Barcelonadot.com
Catalunya Lab, quin país volem?

youtube.com
Video I AM Festival 2014 (Girona)

 
     
     
 
Agenda. Properes activitats
.