Creative Economy

El futur d'Internet: La xarxa de Leonardo

Va haver-hi un breu període de la història d'Europa anomenat Renaixement on una persona com Leonardo da Vinci podia ser a la vegada un enginyer, un científic i un artista.
Ara l’evolució d’Internet apunta potencialment vers un nou Renaixement, no ja només europeu, però global. Internet és una xarxa global de coneixement que pot permetre una nova convergència al voltant de la tecnologia, la ciència i les arts. Internet pot fer possible el somni d'un món on les capacitats de creativitat i innovació humanes es puguin compartir i potenciar com mai abans. És el futur d’Internet com la xarxa de Leonardo.

Llegir més >>

   

i2cat, premi a la millor sessió de la FIA

La Future Internet Assembly, que tracta els temes més candents de la Internet del Futur, va reconèixer el workshop de la Fundació i2CAT sobre l’estat actual de l’NFV, organitzat conjuntament amb Telefónica I+D, com la millor sessió de l’esdeveniment.

Llegir més >>

 

Nova via de finançament per a pimes

La Fundació i2cat va presentar durant una jornada a Madrid d’AMETIC i Red.es l’oportunitat de finançament que aporta el projecte europeu CREATI-FI. Les pimes i emprenedors interessats podran optar a ajuts de fins a 125.000 euros per a desenvolupaments TIC.

Llegir més >>

     
   
     
 

Vilaweb.cat
Brussel·les premia Barcelona com a Capital Europea de la Innovació.

La Vanguardia
Sensibilitat per la innovació.

 
     
     
 
Agenda. Properes activitats
.