Programes 5G PPP i Instrument per a PIMES

Programes de rellevant interès

Horizon 2020, el nou programa per a la Recerca i la Innovació a la Unió Europea, inclou un ampli ventall de programes per finançar iniciatives i projectes de recerca, desenvolupament tecnològic, demostració i innovació. Concretament hi ha dos programes que considerem de vital importància: el 5G PPP i l’Instrument per a PIMES.

El programa 5G-Infrastructure-PPP és una iniciativa conjunta entre la indústria europea de les TIC i la Comissió Europea que vol redefinir la infraestructura i crear la propera generació de xarxes i serveis de comunicació que proporcionin connectivitat ubiqua ultra ràpida i prestació de serveis sense problemes en qualsevol circumstància. Per la seva banda, l’Instrument per a PIMES vol ajudar a les PIMES amb un alt potencial per desenvolupar idees innovadores i pioneres sobre productes, serveis o processos que estiguin preparats per fer front a la competència del mercat global.

Llegir més >>

   

i2cat i ADVA presenten una demostració de producte al TNC

Com a resultat de la col·laboració d’i2cat amb ADVA, HEAnet i Eurotek, es va presentar a l’última TNC una demostració en directe i a temps real de l'aprovisionament punt-a-punt d'un servei de video sota demanda, transmès mitjançant un anell ROADM colourless.

Llegir més >>

 

L’App “Terrassa Augmentada” ja és una realitat

Aquesta nova aplicació per a mòbils i tauletes desenvolupada per i2CAT es basa en la tecnologia de Realitat Augmentada. L’App s’emmarca dins el projecte europeu CreativeCH, amb l’objectiu de revaloritzar el patrimoni cultural i industrial de les ciutats.

Llegir més >>

     
   
     
 

Terrassa digital
'Terrassa Augmentada', nova aplicació per conèixer el patrimoni industrial.

FI Content
FI Content Review Meeting a Barcelona

 
     
     
 
Agenda. Properes activitats
.