De l’eHealth als sistemes oberts d’assistència mèdica

Coneixements des d’un healthcare living lab.

Durant l'última dècada, Internet s'ha utilitzat com una eina per ajudar als sistemes de salut actuals a ser més eficient i sostenible. Encara estem en l'era de la eHealth. El nou programa Horizon 2020 encara promou una àrea d’eHealth per als propers anys. Si en els programes anteriors l'atenció es va centrar en la tecnologia i les institucions de salut professionals, l'Horizon 2020 comença a parlar ara de la eHealth centrada en el ciutadà. Tot i acceptar que aquest enfocament està produint alguns beneficis als pacients, els resultats són encara molt lluny de les expectatives.

Llegir més >>

   

i2CAT, una entitat consolidada

Amb 10 anys acabats de complir i un entorn complicat com el d’aquests darrers anys, la Fundació continua amb encert amb la seva tasca de ser un referent en recerca i innovació de l’àmbit de les noves tecnologies d’Internet. Acaba de presentar la memòria del passat exercici, evidenciant la seva focalització en la internacionalització de les seves activitats i en una major orientació a les empreses.

Llegir més >>

 

i2CAT, amb les V jornades TIC i Salut

La Fundació ha apostat per aquestes jornades celebrades recentment a Girona, que permeten explorar les oportunitats i tendències més avantguardistes en l’àmbit de l’eHealth. i2CAT, patrocinador de l’acte, va desenvolupar l’app de networking i va informar a través d’una ponència dels principals avenços aconseguits amb el Portal del Pacient.

Llegir més >>

     
 
Agenda. Properes activitats
.