El Lab, el nou teixit social d’Internet

La innovació és per a tothom

El passat 5 de setembre, la Xarxa Europea de Living Labs (ENoLL) va anunciar els resultats de la vuitena ona d’adhesions i va donar la benvinguda oficial als nous membres aprovats en la convocatòria de 2014. Aquesta cerimònia de benvinguda va tenir lloc durant les jornades de la conferència anual de Livings Labs organitzada per l’ENoLL, OpenLivingLab Days, que es va celebrar a De Nieuwe Liefde a Amsterdam, Holanda.

Un dels objectius de la conferència va ser definir una visió comuna per tal d'ajudar a la comunitat de Living Labs, en constant creixement, a compartir un valor comú. Artur Serra, el director adjunt de la Fundació i2CAT, va obrir la jornada presentant com idea comuna de Living Labs el lema: "La innovació és per a tothom". Si en els anys 90, la societat d’Internet va adoptar la idea de "internet és per a tothom", potser el proper pas podria ser capacitar a cada ciutadà amb competències per innovar utilitzant Internet. Després d'un intens debat, es va establir en consens una visió compartida, formulada per Jarmo Eskelinen: "donar poder a tothom per innovar".

Llegir més >>

   

Demostracions de tecnologia multimèdia i aplicacions amb Realitat Augmentada els dies 1-3 d’octubre

Les Jornades APP, organitzades al CaixaForum de Girona per la Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura, i2Cat i Kònic thtr presentaran les oportunitats que les aplicacions per a dispositius mòbils i la tecnologia de la Realitat Augmentada ofereixen al patrimoni cultural i natural i al turisme.

Llegir més >>

 

i2CAT, finalista de la BCN Open Challenge

L’Ajuntament de Barcelona  i Citymart.com, a través d’aquest concurs, volen disposar d’una plataforma tecnològica per reduir l’aïllament social de la tercera edat. La plataforma de la Fundació i2CAT és una de les finalistes, gràcies a la seva solució de codi obert multiplataforma.

Llegir més >>

     
   
     
 

El Punt Avui
Comunicació 21

Jornades APP a Girona

 
     
     
 
Agenda. Properes activitats
.